Nieuws

BLI:B Conversatiegroep (VOLZET)

DOOR ADMIN

. @

BLI:B organiseert ook dit najaar weer conversatiegroepen!

Een vaste groep Brusselaars komt elke week samen. Je kan je inschrijven voor een aantal maanden.  Je leert de andere deelnemers goed kennen. Je kunt samen kiezen waarover je praat.

Vanaf 28/09/2017
Elke donderdag van 18.30u tot 20.00u
Niet tijdens feestdagen en schoolvakanties

Inschrijven via 02 343 2004
BLI:B – Openbare Bibliotheek Vorst
BRASS-gebouw
 

image - BLI:B Conversatiegroep (VOLZET)

Vorst Feest! 2017

DOOR ADMIN

Open Air Brunchconcert Johan Verminnen @

Op 9 juli 2017 zetten de Gemeente Vorst en GC Ten Weyngaert tafels, stoelen, parasols, podium en zomerbar buiten voor een gezellig en feestelijk openlucht brunchconcert met optreden door Johan Verminnen. Kom luisteren naar zijn grote hits als 'Laat me nu toch niet alleen', 'Rue des Bouchers', 'Brussel', 'Mooie Dagen', 'Ik wil de wereld zien' en nog vele andere klassiekers.
Een feestelijke middag met buitenspelletjes voor de jongsten en een buitenbar.
09.7.2017
11u > 14u
@ GC Ten Weyngaert (Bondgenotenstraat 54 - 1190 Vorst)

image - Vorst Feest! 2017

SuperVliegSuperMouche 2017

DOOR ADMIN

FESTIVAL @

Op zondag 11 juni 2017 is het weer tijd voor het magische kunstenfestival SuperVliegSuperMouche! Laat u verwonderen door de meer dan 50 zinnenprikkelende activiteiten, met acrobatie, parktheater, muziek, magische locatiekunst, creatieve ateliers en een speciale ontdekkingsplek voor de allerkleinsten. Kom en voel de zomer in het Park van Vorst, één van de mooiste groene plekjes in de hoofdstad. Voor kinderen van 0 tot 12, maar natuurlijk is iedereen welkom!

De toegang is gratis, alles vindt plaats in openlucht, het grootste deel van de programmatie is woordloos of tweetalig en er is een megasupergezellige zomerbar!

image - SuperVliegSuperMouche 2017

Vrijetijdskalender januari-juni 2017

DOOR ADMIN

Vers van de Pers: de nieuwe Vrijetijdskalender! (Jan-Jun 2017) @

Kom de kakelverse editie van de vrijetijdskalender ophalen bij BLI:B of bij een van de andere partners binnen de Brede School-netwerken van Vorst en Sint-Gillis. Op de kalender vind je de Nederlandstalige activiteiten voor kinderen en jongeren in Vorst en Sint-Gillis van het eerste deel van 2017.

image - Vrijetijdskalender januari-juni 2017