Bibliothekendag

DOOR ADMIN

De Nederlandstalige bibliotheek is naar aanleiding van de jaarlijkse bibliothekendag uitzonderlijk gesloten op donderdag 15 november.

Het BLIB-team

Afbeelding: Bibliothekendag

Tût tût! Vroem …

DOOR ADMIN
Zet je schrap! Op vrijdag 16 november lezen we voor in het Nederlands en het Frans! Luistergrage oren vanaf 3 jaar zijn welkom in de BLIB voor een verhaal van Leo Timmers.

Bouclez vos ceintures et rendez-vous à la BLIB pour des histoires de Leo Timmers en français et en néerlandais.

Tweetalige voorleesactiviteit – Lecture bilingue / FR-NL / 3+
Vrijdag 16 november van 15u30 -17u / Vendredi 16 novembre de 15h30 à 17h
BLIB, Van Volxemlaan 235, 1190 Vorst

---------------

Tût tût! Vroem... wordt georganiseerd in het kader van Brussels Reads Aloud! Tijdens de Voorleesweek 2018 organiseren de Brusselse Nederlandstalige openbare bibliotheken in samenwerking met de Vlaamse Gemeenschapscommissie en Foyer vzw naar goede gewoonte meertalige voorleesuurtjes.

Van 17 tot 26 november kleurt de Brusselse auteur Leo Timmers de Voorleesweek. Hij bedenkt een eigen wereld met woorden en beelden. Elk boek is een experiment met vorm, kleur en verhaal. Ontdek de prenten en verhalen voor jong en oud. De Brusselse bibliotheken en tekenaar Leo Timmers nodigen je uit.

Benieuwd naar de activiteiten van de andere Brusselse bibliotheken? Neem een kijkje via volgende link : www.brusselsebibliotheken.be/brusselsreadsaloud

Afbeelding: Tût tût! Vroem …

BLIBnocturne: Wafelenbak in de Biblif!

DOOR ADMIN

Vrijdag 23 november kan je de BLIB tussen 16u en 18u terugvinden bij haar Franstalige buren.
Biblif (Bibliothèque de Forest) opent de deuren voor een feestelijke avond vol workshops, activiteiten, (muzikale) versnaperingen én ... een heerlijke wafelenbak door de BLIB.
Dankzij Marc Sleens Nero-albums is een wafelenbak niet meer weg te denken uit de Belgische cultuur. Wie komt er proeven van verse BLIB-wafels?

Deze activiteit is volledig gratis en uiteraard voor alle leeftijden. Wie weet geven de wafels je nadien honger naar meer ... BLIB!

Biblif's bibliotheeknocturne 
Biblif, de Mérodestraat 331-333, 1190 Vorst


Benieuwd naar de activiteiten van de andere Brusselse bibliotheken? Neem een kijkje via volgende link : www.brusselsebibliotheken.be/nocturne 

Afbeelding: BLIBnocturne: Wafelenbak in de Biblif!
  • -
  • -