AANBOD

AANBOD

Welkom bij BLIB, de Openbare Gemeentelijke Bibliotheek van Vorst.

Bij BLIB kan je hele mooie boeken lenen. De Nederlandstalige bib heeft bijvoorbeeld spannende romans, prachtige kunstboeken, leerzame boeken over taal, leuke jeugd- en prentenboeken... Maar BLI:B is meer dan dat!


Het is ook een plek waar je kan werken voor school of je ontspannen. Iets leren over de wereld of je vrienden ontmoeten. Je kan bij BLIB surfen, audioboeken beluisteren, kranten lezen en een woordspel spelen. Vaak organiseert BLIB toffe activiteiten voor jong en oud. 

In de BLIB vind je veel verschillende soorten boeken (romans, kunstboeken, stripverhalen en graphic novels, kinderboeken, kookboeken en boeken over het Brusselse). Maar ook een grote collectie dvd’s, cd-roms, luisterboeken, taalcursussen en kranten. Ook in digitale versie via Gopress. Ontdek bij ons een groot aanbod aan internationale films en series.

Op de uitgebreide jeugdafdeling vind je een heleboel kinder- en jeugdboeken, strips, boeken over de wereld, games, dvd’s, CD-Roms en luisterboeken.

Binnen de muren van BLIB kan iedereen vrij gebruik maken van wifi, Gopress, onze computers en de cataloguscomputer.

Bij de BLIB is het goed toefen! Iedereen is welkom tijdens de openingsuren en samen maken we van de BLIB een gezellige buurtbib.

DEEL DEZE PAGINA