AANBOD

AANBOD

Welkom bij BLI:B, de Openbare Gemeentelijke Bibliotheek van Vorst.

Bij BLI:B kan je hele mooie boeken lenen. De Nederlandstalige bib heeft bijvoorbeeld spannende romans, prachtige kunstboeken, leerzame boeken over taal, leuke jeugd- en prentenboeken... Maar BLI:B is meer dan dat!


Het is ook een plek waar je kan werken voor school of je ontspannen. Iets leren over de wereld of je vrienden ontmoeten. Je kan bij BLI:B surfen, audioboeken beluisteren, kranten lezen en een woordspel spelen. Vaak organiseert BLI:B toffe activiteiten voor jong en oud. 

In de BLI:B vind je veel verschillende soorten boeken (romans, kunstboeken, stripverhalen en graphic novels, kinderboeken, kookboeken en boeken over het Brusselse). Maar ook een grote collectie dvd’s, cd-roms, luisterboeken, taalcursussen en kranten. Ook in digitale versie via Gopress. Ontdek bij ons een groot aanbod aan internationale films en series.

Op de uitgebreide jeugdafdeling vind je een heleboel kinder- en jeugdboeken, strips, boeken over de wereld, games, dvd’s, CD-Roms en luisterboeken.

Binnen de muren van BLI:B kan iedereen vrij gebruik maken van wifi, Gopress, onze computers en de cataloguscomputer.

Bij de BLI:B is het goed toefen! Iedereen is welkom tijdens de openingsuren en samen maken we van de BLI:B een gezellige buurtbib.

DEEL DEZE PAGINA